Guardleden gezocht!

Seizoen 2019 willen we weer starten met de Blue Seals Guard. Dans met een extra uitdaging! Hou je van show en veel publiek om te laten zien waar je goed in bent?

 Dan is dit iets voor jou! 

Een hobby met daarin van alles van spel, dans, competitie, conditie, discipline, choreografie en een flinke dosis sportiviteit. Dans met een extra uitdaging. Leer alle technieken met vlag, rifle of sabre. We gaan niet voor 1 stijl, van hiphop tot contemporary, van klassiek tot showdance, alles komt aan bod. Elegant en stoer zal de uitstraling zijn tijdens de streetparades door dans en vlag te combineren. 2019 staat in het teken van onze show ‘Into te Blue’ een show met zee, avontuur en spanning. Blue Seals Guard zal deze muziek gaan versterken met show en dans en het publiek versteld doen staan! 

Ben je 13 jaar of ouder en lijkt het je leuk om met deze groep mee te doen? Schrijf je in of stuur een mailtje naar info@blueseals.nl Start van de lessen 29 november 2019. Iedere donderdag van 19.45 uur tot 21.45 uur. 't Wold, Kluunpad 15. 

 

schrijf je nu in