Gratis muzieklessen voor kinderen bij de Blue Seals!

De MusicKidz Experience is een programma van Muziek- & Showkorps Blue Seals waarbij kinderen van 7 tot 10 jaar gratis muziekles krijgen op verschillende instrumenten. Het programma bestaat uit 12 gratis lessen iedere zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur. Tijdens deze lessen zullen de kinderen op een leuke en speelse manier de beginselen leren van verschillende muziekinstrumenten. Het programma wordt opgezet om kinderen te stimuleren om een muziekinstrument te bespelen en zal starten op 15 september.

Op zaterdag 30 juni aanstaande van 10:00 tot 12:00 uur zal er een open workshop ochtend worden georganiseerd op het Kluunpad 15 waar iedereen vrij kan binnenlopen om samen met ons op een leuke en leerzame manier muziek te maken.
Tijdens de workshop ochtend op 30 juni hebben wij verschillende onderdelen voorbereid om de kinderen nieuwe muzikale dingen te leren. Onder het genot van snoepjes, koekjes en limonade gaan de kinderen samen leuke spellen doen die wij gebruiken in het begin van ons MusicKidz Experience programma. Voor de ouders staat er natuurlijk een lekker kopje koffie of thee klaar.

Ouders, kinderen, buren, vriendjes en vriendinnetjes, iedereen is welkom op onze open workshop ochtend op 30 juni van 10:00 tot 12:00 uur aan het Kluunpad 15 in Zeewolde.